Летище Инсбург

Информация | Kарта
seen
3575
facebook

Летище Инсбург - Kranebitten е малко летище в Австрия, намиращо се на около 4 км от самия град. - Kranebitten е място, на което да се отиде за разглеждане на забележителности и за зимни спортове. Авиокомпаниите се позовават на летище Innsbruck - Kranebitten като код INN. Летището има само един терминал. Нискотарифните авиокомпании използват летище Инсбург за вътрешни, международни и трансконтинентални полтети. Услугите на летище Инсбург използват авиокомпаниите Air Berlin, Condor, easyJet и Transavia.

Придвижването до летище Инсбрук може да стане с автомобил, с автобус или с такси. С автомобил летището може да бъде достигнато по няколко начина, в зависимост от посоката. От юг може да се стигне по магистрала А13, която свързва с Инсбруг.От изток и запад до летището се стига по магистрала А12. Автобусна линия F върви между летището и жп гарата в Инсбруг. Автобусът минава през 15 минути от петък до събота и на всеки 30 минути в неделя, а пътят отнема 18 минути. Такситата на летище Инсбрук се намират пред самия терминал.

Местонахождение: Innsbruck - Kranebitten west of city center Fürstenweg 180 A-6020 Innsbruck Австрия Телефон: +43 512 22525 0 Официален сайт: http://www.innsbruck-airport.com/

Гласувай:
Рейтинг 4 от 1 гласа
RSS