Къмпинг "Градина” е на челно място в класацията на най-чаровните места за ваканция по южното ни черноморие. Къмпинг „Градина” е сгушен живописно в красивия залив „Свети Никола”, не далеч от Черноморец, чийто брегове се мият от кристално чистите води на морето. Къмпинг „Градина” е перфектното място, събрало огромна популярност, за хора, които предпочитат свободата и неподправеният дух на къмпингуването, пред алтернативата да се наслаждават на удобствата на някой хотел. Плажът се откроява с пясъчни дюни и площ от около 135 000 кв.м. Уникално място, което е диво и предпочитано за къмпингуване от любителите на уиндсърфа.

От географска гледна точка къмпинг “Градина” отстои на 30 км южно от град Бургас и на 4 км от гр. Созопол. Това му стратегическо положение – до историческия град Созопол и Несебър, го превръща в търсено място за прекрасна морска ваканция на българи и чуждестранни туристи. Освен това къмпинг „Градина” притежава притегателна сила за много млади хора, които търсят емоцията и адреналина на нощния живот.

Славата и популярността си къмпинг „Градина” дължи на огромната пясъчна ивица, която се простира на дължина от 3 километра. Всяка година, в разгара на лятото, "Градина" е посещаван от много българи и туристи от цял свят, всички от тях запленени от пленителния залив и предразполагащия климат. Къмпинг „Градина” всъщност е най-големият къмпинг в България, тъй като на своята площ осигурява възможност за разпъване на около 300 палатки, както и приблизително 250 места за карвани. Освен в палатки и каравани, къмпинг „Градина” предлагат възможност за настаняване и в двойни и четворни бунгала. На разположение на къмпингуващите има магазини за хранителни стоки и спортни стоки, както и заведения за хранене.

Ваканционен комплекс от апартаменти, носещ също името „Градина”, се намира точно срещу входа на къмпинга. Гостите на комплекса се потапят в невероятна зеленина, сред която са инсталирани басейни за деца и за възрастни, както и дневен бар. Освен това са обособени допълнителни удобства като паркинг, ресторант и мини маркет. Предлагат се за наемане напълно обзаведени двойни стаи, апартаменти с една и две спални, хол с кухненски бокс, баня, тераса.

Разбира се къмпинг „Градина” е предпочитано място и от хората, които имат влечение към водните спортове като кайтсърф, уиндсърф, катамаран и др., поради добрите условия, които предлага мястото. Къмпинг "Градина" разполага с  множество училища, преподавателите от които помагат на начинаещите да развият уменията си и да прекарат приятно своята ваканция.

Гласувай:
Рейтинг 5 от 1 гласували Къмпинг Градина