„Веселие“ е къмпинг на Българското Черноморие, намиращ се на 5 км. на юг от град Созопол, в непосредствена близост до къмпинг “Смокиня”, бизко до природната забележителност нос Агалина. Без съмнение къмпинг Веселие се подрежда сред най-атрактивните места за релакс и отмора по нашето Черноморие. Къмпингът е леснодостъпен с кола, като за тази цел са обособени и платени паркинги, на които хората да оставят автомобилите си. В близост до къмпинг Веселие се намират плажовете Алепу - на 3 км., Царски плаж - на 5 км., плаж Аркутино - на 6 км. Освен това не далеч от къмпинг Веселие се ширят къмпингите Златна рибка, Градина и Каваците, които също се славят с уникално красиви и подходящи за събиране на тен и къпане плажове.

Плажът в къмпинг Веселие се слави с голяма популярност сред феновете на нудизма, които всъщност са най-честите му летовници. Плажната ивица е зашеметяващо красива, която в едната си част е покрита със ситен и златист пясък, а другата е леко камениста и много подходяща за почитателите на гмуркането и ваденето на рапани и миди. По плажа има охраняеми зони, където са поставени платени удобства - шезлонги и чадъри. Но не се притеснявайте, има и свободна зона, където да разпънете собствен чадър и да се настаните спокойно. Морската вода на плажа е топла, чиста и много приятна за плуване. Всичко това превръща залива в едно наистина фантастично място.

За удобство на плажуващите, на плажната ивица на Веселие работят бар и ресторант, които предлагат студени напитки и вкусна храна. Изключвайки луксозните хотели, в къмпинг Веселие има възможност да се къмпингува в каравана, бунгало или палатка.

Ако сте избрали къмпинг Веселие за място, където да прекарате лятната си ваканция, освен на плаажуване, се отдайте и на приятни разходки - разгледайте местните забележителности като например Поморийското езеро, Беглик Таш, река Ропотамо.

Гласувай:
Рейтинг 5 от 1 гласували Къмпинг Веселие