Плаж Рапонги

Информация | Kарта
seen
376
facebook

Плаж Рапонги се слави като един от най-популярните и най-модерните плажове в морската столица на България – град Варна. Този плаж със сигурност е създаден, за да задоволи претенциите и вкусовете на любители на изтънчените удоволствия и лукса. Посетителите на плаж Рапонги несъмнено ще се потопят в едно незабравимо изкарване на морския бряг, релаксирайки върху шезлонг с коктейл в ръка сред палмова гора, която пренася човек в далечни и екзотични географски ширини.

Този модерен плаж заема внушителниите 5000 кв. м. площ, на която са разположени приятни заведения с плажни шатри, в които човек може да се скрие от силното слънце. Плаж Рапонги впечатлява с уникалната си палмова гора, в която са сгушени мебели и плажни шатри по последен писък на модата, гарантиращи изключителният релакс, който всеки търси. Невероятната и неповторима палмова гора на плаж Рапонги е пресечена от тикови пътечки, по които се стига до мястото за мечтана почивка на плажа. Плаж Рапонги освен мечтано място за плажуване е и място за весела и щура вечер. Хората остават приятно изненадани от музиката, лятното настроение и ледените коктейли на плажа. Заведенията са отворени и през нощта, така че плаж Рапонги е посещавано и оживено място през целия летен сезон.

Плажната ивица на Рапонги се охранява от квалифицирани спасители, като на плажа за пълната сигурност и комфорт на плажуващите има и медицнски пунктове. Морската вода на този плаж е плитка и чиста, което прави морето тук подходящо за деца и за хора с не толкова добри плувни умения. Голямата площ на плаж Рапонги не бива да ви кара да мислите, че винаги ще има свободно хубаво място за плажуване. На плаж Рапонги освен уникални възможности за плажуване, има и прекрасни условия за незабравими забавления. Тук може да практикувате водни спортове като каране на водно колело, джет и водни ски, гмуркане, както и да играете плажен футбол и волейбол.

Прекарсен плаж, хубави барове, съвременна поп музика, уникални коктейли и гарантирано добро настроение - визитната картичка на плаж Рапонги.

Гласувай:
Рейтинг 4 от 1 гласа
ясно небе
7.94 °C | ясно небе

Вятър: 3.1 m/s

Влажност: 49 %

Атмосферно налягане: 1030 hpa

Облачност: 0 %

RSS