Ски Дубай е уникална и иновативна концепция, която революционизира идеята за зимни спортове в пустинна страна. Разположен в оживения Mall of the Emirates, той е един от най-големите ски курорти на закрито в света, предлагащ изключителна снежна обстановка, за да се насладите на каране на ски, сноуборд и тобоган или просто да играете в снега. Това грандиозно място предоставя на посетителите приятна атмосфера през цялата година, независимо от външните температури.

Курортът Ски Дубай разполага с 22 500 квадратни метра закрита ски зона, където любителите на зимните спортове имат достъп до пет писти с различна трудност, височина и наклон – подходящи както за начинаещи, така и за опитни професионалисти. Ски Дубай не е само каране на ски или сноуборд. Курортът Ски Дубай е дом на редица пингвини, които се пускат от загражденията си няколко пъти на ден. Могат да се резервират срещи с пингвини, което позволява на посетителите да общуват директно с пингвините.

С иновативния си подход Ски Дубай успешно пренесе радостта от зимните спортове в пустинна среда. Това е доказателство за факта, че с креативност и напреднала технология дори най-предизвикателната среда може да се превърне в пространства на забавление и приключения. Този закрит ски курорт предоставя незабравимо изживяване и е задължителна дестинация както за жителите, така и за туристите в Дубай.

Гласувай:
Рейтинг 1 от гласували Ски Дубай