Хотел Atlantis The Palm е световноизвестен луксозен курорт, разположен на рекултивирания изкуствен остров в Дубай, The Palm. Предлагайки съблазнителна комбинация от въображение, иновация и лукс, Atlantis The Palm постави безпрецедентен стандарт в индустрията на хотелиерството. Курортът се гордее със зашеметяващ и уникален дизайн на морска тематика, който черпи вдъхновение от мита за Атлантида.

Курортът предлага разнообразен набор от удобства и атракции. От неговите ексклузивни подводни апартаменти, които дават на гостите директен изглед към 65 000 морски животни в Ambassador Lagoon, до неговите всепризнати кулинарни изживявания, включващи ресторанти от готвачи от световна класа като Gordon Ramsay и Nobu Matsuhisa, Atlantis The Palm се грижат за всеки вкус и предпочитание.

В него се помещава и аквапарк Aquaventure, един от най-големите водни паркове в Близкия изток, и аквариумът The Lost Chambers, лабиринт от подводни зали и тунели, пълни с морски живот. Освен това, той също така включва усъвършенствано конферентно съоръжение за бизнес събирания и екстравагантни бални зали за социални събития.

По същество Atlantis The Palm е нещо повече от хотел. Той предоставя необикновено изживяване, което надхвърля стандартните ваканционни очаквания, предоставяйки несравними възможности за отдих и забавление на своите гости.

Гласувай:
Рейтинг 1 от гласували Хотел Atlantis The Palm, Дубай